Ρίξτε το πιάτο σε μια κατσαρόλα και ζεστάνετε για μερικά λεπτά σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, ή ρίξτε το περιεχόμενο της κονσέρβας σε ένα κατάλληλο σκεύος και ζεστάνετε στο μικροκύματα για 2 έως 3 λεπτά στη μέγιστη ισχύ.
Λιπαρά: 4,1 γρ
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 1,1 γρ
Υδατάνθρακες: 7,2 γρ
Εκ των οποίων σάκχαρα: 4,5 γρ
Ίνες: 1,3 γρ
Πρωτεΐνες: 6,1 γρ
Αλάτι: 0,90 γρ